De Texaanse brandweerman Aaron VanRiper heeft een emotionele en heftige week achter de rug. Zaterdag werd hij opgeroepen om hulp te bieden bij een ongeval. De schok was enorm toen bleek dat de slachtoffers zijn vrouw waren en zijn 7-jarige zoontje Jonathan.

De twee overleefden het ongeval, maar niet zonder problemen. Jonathan onderging operaties aan zijn arm en been, vrouwlief Amber ligt nog in het ziekenhuis. Toen bleek dat het gezin VanRiper geen hospitalisatieverzekering had, zette een goede vriendin een crowdfundingactie op, in de hoop de doktersrekeningen te kunnen betalen.

Groot was dan ook de verbazing toen plots een donatie van 15 000 dollar (zo'n 11 000 euro) op de GoFundMe-pagina verscheen... onder de naam van Taylor Swift. De Amerikaanse zangeres zou volgens bronnen inderdaad het bedrag hebben gestort. Mandy Kibby, die de actie opzette kan het nauwelijks geloven. "Ik dacht dat ik droomde." Verder gaf ze mee dat ze Swift geweldig vindt en enorm geraakt is door het mooie gebaar.


I awoke this morning to see this. ..THE TAYLOR SWIFT contributed $15,000 to my dear friends Amber Keeler VanRiper, John...

Posted by Robin Davis on Thursday, June 11, 2015