De Twitter- en Instagram-accounts van Taylor Swift zijn gehackt. De hackers hebben enkele privéberichten van de zangeres online gepost. Of die conversaties ook echt zijn, is nog niet bekend.

De hackers dreigden ermee om ook naaktfoto's van de zangeres openbaar te maken, maar daar reageerde Taylor op haar eigen manier op.

in de wolken

Maar er was ook goed nieuws voor Taylor Swift! Niemand minder dan Madonna gaf Taylor zomaar een compliment. De heersende Queen of Pop vertelde aan de Australische presentator Richard Wilken van de Today Show dat de superster een prinses is in het genre.

"Het is goed om een (pop)prinses te hebben. Dat betekent dat er veel mooie jurken zijn. Ik houd van Taylor Swift. Ze schrijft echt catchy popsongs. Ik krijg ze niet uit m'n hoofd."

Madonna zei dat eerder ook al eens over Kylie en droeg wat later een t-shirt van de Australische tijdens een van haar concerten. Kylie reageerde met een Madonna-shirt tijdens haar tour. Benieuwd wanneer Taylor een Madonna-shirt zal aantrekken en omgekeerd.