Touren is iets wat Taylor Swift helemaal geweldig vindt, al is er één groot nadeel... Ze moet haar lieve katjes missen. "Touren is niet zo moeilijk, het lijkt soms lastiger dan het daadwerkelijk is," vertelt Taylor in een interview. "Het lastigste blijft wel dat ik mijn katten moet achterlaten wanneer ik het land verlaat."

"Toen ik net begon ging ik drie maanden op tour en was ik ook echt drie maanden weg. Nu ik bijna 10 jaar in het vak zit mag ik godzijdank grotere shows doen, waardoor ik er minder hoef te doen." Zo vertelt ze aan BBC Radio 1. "Als we in een stadion spelen doe ik twee á drie shows per week, in plaats van vijf. Op deze manier kan ik tussendoor naar huis vliegen, dat is dus best te doen!"

Dé oplossing om het touren met een glimlach te doorstaan? Koffie! "Ik ben de persoon die elke dag koffie nodig heeft, anders voelt het alsof er iets niet klopt."

Maar wanneer je van het podium af stapt voelt het pas écht goed. "Dan ben je doorweekt van het zweet, moe en je benen doen pijn... Je voelt dan dat je echt gewerkt hebt. Het is lekker om zo moe te zijn na een show, het voelt alsof ik ein-de-lijk wat aan het doen ben," grapt de 'Bad Blood'-zangeres. Na afloop kijkt ze dan graag naar een serie, het liefst Friends!