Taylor Swift heeft gisteravond bekend gemaakt dat ze opnieuw zal optreden op de MTV Video Music Awards. Het zal de vierde keer zijn dat ze daar op het podium staat.

Swift was gisteravond te gast in 'The Tonight Show' met Jimmy Fallon. Ze was daar om de film 'The Giver', waarin ze een rol heeft, te promoten. Ze heeft nog niks verklapt over de nummers die ze gaat brengen.

Andere artiesten die op de VMA's zullen optreden zijn Beyoncé, Ariana Grande, Usher, Maroon 5, Iggy Azalea, Nicki Minaj en 5 Seconds of Summer. Er volgen er binnenkort ongetwijfeld nog meer.

Swift maakte er gisteren trouwens een leuke avond van. Samen met Jimmy Fallon speelde ze in de sketch 'Ew!'. Ze speelde Natalie, de nieuwe vriendin van Sara (de rol van Jimmy Fallon zelf). Dat leverde leuke tv op!

NIEUWE NAMEN

Ook Sam Smith zal zondag optreden. Zijn nummer Stay With Me is genomineerd voor beste mannelijke muziekvideo.

Jessie J heeft ook bevestigd dat ze zal langskomen. Ze zal daar samen met Nicki Minaj en Ariana Grande hun nieuwe single Bang Bang brengen.

En er zijn geruchten dat niemand minder dan Miley Cyrus zal langskomen! Vorig jaar zette ze tijdens de VMA's de trend van het twerken bij Robin Thicke. Of ze het dit jaar iets beschaafder zal houden, is nog maar de vraag.