Alles wat je wilde weten over Taylor Swift, staat nu in het Amerikaanse magazine Rolling Stone. Swift staat op de cover van het legendarische magazine en ze praat openhartig over haar katten, haar liefdesleven en haar paranoïde kantje.

Swift vindt zichzelf een beetje paranoïde. Ze denkt dat er overal spionnen zitten en ze mag er niet denken dat mensen betaald worden enkel en alleen om haar privéleven uit te pluizen. Ze zou het zo leuk vinden dat de camera's voor één keer wegblijven uit haar leven, maar ze sust zich met het idee dat ze voor dit leven gekozen heeft. En daar is ze dan weer héél dankbaar voor!

HAPPY SINGLE

In haar vrije tijd kijkt Swift naar de serie Girls, speelt ze met haar twee katten en schildert ze. Wie hoopte om haar binnenkort met een liefje te spotten, heeft het verkeerd. Ze heeft al anderhalf jaar geen date meer gehad en dat zal nog een tijdje zo blijven. Ze is heel gelukkig met haar leven zoals het nu is, zeker nu ze in New York woont.

Tijdens het schrijven van nieuwe nummers zat ze dus in een periode waar jongens niet meer centraal stonden in haar leven. Op haar nieuwe album 1989 zal je niet meer kunnen meezingen met haatnummers over ex-vriendjes. Ze zingt wel nog over de liefde, maar die klinken nostalgisch en dromerig. Wie goed oplet, weet ook meteen over wie die liefdesliedjes gaan... Ze is single én daar is ze blij mee!

Wil je weten wat in haar frigo zit, wat ze met impotentie heeft en waarom ze Project Selena (Gomez) heeft gestart, dan moet je zeker het interview eens lezen!

Nog een kleine tip: mocht je Taylor Swift toevallig tegen het lijf lopen, zeg haar dan dat het jouw verjaardag is! Je zou wel eens een leuke verrassing kunnen krijgen!