Momenteel reist Taylor Swift met haar Red Tour door Azië. Daar lichtte ze in een interview al een tipje van de sluier op over haar volgende album.

Ze is druk bezig met de opvolger van Red, het album dat ze in 2012 uitbracht. En ze werkt meer dan tevoren samen met andere songwriters. Goed nieuws: ze ligt zelfs voor op schema!

Eens ze terug in de Verenigde Staten is, kruipt ze opnieuw de studio in om haar album af te ronden. Ze zegt ook dat haar leven nog steeds de rode draad door haar nummers vormt.

Swift zegt: “De dingen waarover ik heb geschreven evolueerden in de richting van mijn groei als persoon. Ik heb liedjes geschreven over hoe het was toen ik 18 was, toen ik 20 was, toen ik 22 was en nu ben ik 24 en ben ik nog steeds liedjes over mijn leven aan het schrijven. Ik denk dat ik er gewoon van hou om op die manier één te zijn met het publiek omdat de kans groot is dat zij zich ook zo voelden zoals toen ik het nummer schreef. Ik denk dat het hen – en ook mij – eraan herinnert dat de menselijke ervaring niet zo eenzaam is.”

Luister naar de rest van het interview via het bijbehorende Youtube-filmpje.