Je had het misschien wel al gezien, maar de documentaire 'Framing Britney Spears' heeft al voor veel ophef gezorgd op sociale media. De documentaire toont hoe Britney Spears sinds ze op jonge leeftijd doorbrak als popster geen controle meer heeft over haar eigen leven. Sinds 2008 staat ze zelfs volledig onder het zeggenschap van haar vader. De popzangeres bezweek destijds aan de druk die ze ervaarde door de paparazzi en daarom nam haar vader toen die beslissing. Maar in de beelden is te zien dat haar vader eigenlijk al van in het begin uit is op het geld van Britney Spears: "Later zal ze zo rijk worden dat ze een boot voor mij zal kopen.

Fans hebben al langere tijd een vermoeden dat er iets niet klopt en vinden het niet kunnen dat zij al zo lang gedomineerd wordt door haar eigen vader. Daardoor richtten ze de beweging #FreeBritney op om het probleem aan te kaarten. Nu zijn fans van over de hele wereld geshockt door wat ze allemaal te zien krijgen in de documentaire en voelen ze nog sterker mee met hun geliefde popzangeres. 

Tot nu toe was deze documentaire niet bij ons te bekijken, maar Telefacts NU brengt de documentaire nu exclusief ook naar onze woonkamers. Je kan deze vanavond bekijken om 21u55 bij VTM en ook op VTM GO.


Collega Sean Dhondt mocht in de zeroes Britney Spears zelf interviewen. Toen al ondervond hij dat er zeer strikte regels waren over wat er wel en niet gevraagd mocht worden aan haar. Beluister hieronder zijn volledige ervaring.