Close Qmusic

Tlc

TLC krijgt hulp van New Kids On The Block

TLC-leden T_Boz en Chilli vragen hun fans de hulp om hun allerlaatste album te maken. Daarvoor hebben de twee een Kickstarter-project gestart om 150.000 dollar te verzamelen.

"We hebben ons succes te danken aan jullie. Jullie hebben ons altijd gesteund en zonder jullie zouden wij nooit vijf Grammy Awards hebben en 65 miljoen platen hebben verkocht. Ons laatste album is daarom voor jullie", is te lezen op Kickstarter.

Met NKOTB op tournee

New Kids On The Block kondigde eerder deze week tijdens de Amerikaanse ochtendshow Good Morning America aan dat ze samen met TLC op tournee gaan. Om hun collega's te steunen, beloofde NKOTB-frontman Donnie Wahlberg 10 000 dollar te storten. "Maar dan moeten jullie wel een duet met ons opnemen," ging hij verder.

Fans die geld doneren, krijgen inspraak bij de trakclist van het album, krijgen een naamsvermelding of zelfs een persoonlijk bedankje van de dames.

Het album zou in september dit jaar moeten verschijnen.

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize