In de tweede aflevering van 'Liefde voor Muziek' stond het repertoire van Niels Destadsbader centraal.

"Er is maar één nummer waar ik schrik voor heb en dat is 'Speeltijd'", kondigt Niels aan. "Het gaat over mijn beste vriend Robbie, die ik verloren heb en is sowieso het meest persoonlijke nummer dat ik ooit geschreven heb. Alleen al voor wie dit gaat brengen ben ik zenuwachtig, laat staan voor wat ze ermee gedaan hebben."

Niels hoopte ergens dat het nummer er niet zou worden uitgepikt om te coveren, maar dat deed Jasper wel. Zo zegt hij met trillende handen"Ik ga dit met heel veel respect doen."

Ook K's Choice grijpt Niels naar het hart. Sarah en Gert kozen het betekenisvolle 'Hou Je Me Vast'. "Ik speelde dit op de begrafenis van Robbie", vertelt Niels. "Hij was grote fan van K's Choice, dus zou dit geweldig gevonden hebben."

Silvy De Bie brengt maandag een bijzondere versie van 'Hey Pa'. "Een versie die je misschien niet van mij zal verwachten." Met een subtiele country sound verrast ze haar collega’s.

Niels sluit zijn aflevering af met een song waarop hij stiekem jaloers is: 'Vreemde Handen' van zijn idool Marco Borsato.