Vanaf 7 maart knallen de 500 beste platen uit de 90's weer door je speakers in de Top 500 van de 90's. Stemmen voor je favorieten kan nog steeds, dus doe het voor het te laat is.

't Hof Van Commerce

Sam & Heidi tellen in Top 500 van de 90's Countdown af naar de lijst en zetten elke dag een muziekgenre centraal. Vandaag is dat Urban en dus haalden ze Flip Kowlier, zanger van 't Hof Van Commerce, aan de lijn. Hoe beleefde hij de jaren '90?In de 90's mocht het al eens wat cooler en dat gold niet alleen voor de mannen. Terwijl MC Hammer van links naar rechts trilde in zijn parachutebroek, bezongen 2PAC en Dr. Dre samen hun liefde voor Californië. Ondertussen brachten de zussen van Salt N Pepa een ode aan de man die hen zo goed behandelde. Om nog maar te zwijgen van TLC.

Pre-Girl Power!

De vrouwen van Destiny's Child gooiden het over een andere boeg en gaven tijdens de 90's het goede voorbeeld aan de Spice Girls. Met hun Bug-A-Boo en Independant Women pt. I kwamen ze op voor alle (single) ladies. Lauryn Hill had daar geen vriendinnen voor nodig, zij deed het op haar eentje en Doo Wop'te na haar acteerprestaties in Sister Act 2: Back in the Habbit aan de zijde van Wyclef Jean.
Stem mee op de Top 500 van de 90's

Wie moet van jou bovenaan de Top 500 van de 90's staan? Welke nummer stuurt jou meteen op een trip down memory lane? Stem hieronder jouw favorieten in de Top 500 van de 90's.

Test je kennis van de 90's

Wat weet jij nog van de 90's. Klik door en doe de 90's-test.