Sam, Heidi en Wim zaten als figurant al mee in de opnames van het nieuwe fictieprogramma 'Studio Tarara' van productiehuis Shelter in juni vorig jaar. Nu is het eindelijk zover, vanavond kijkt heel Vlaanderen mee op VTM. 

Bij de opnames ging het om een show vol sketches, heel ludiek maar nu blijkt het resultaat veel serieuzer. 'Studio Tarara' is op de buis een dramatische fictiereeks. Frances Lefebure is professionele "bordjesomdraaier" in de reeks. "Ja dat is een serieuze job hoor, ik heb daar You Tube-filmpjes voor gekeken om te weten hoe het moet!"

Koen De Graeve zijn personage is een acteur die aan drank en drugs verslaafd is. "Het was zeker geen typecasting, ik heb in heel mijn leven nog nooit iets gedronken. Het gaat om dingen des levens en dat zijn vaak ook erge dingen..." 

Een goed voorbeeld van die zatte en zotte momenten backstage is "Zat Van Fortuin":

Sam, Heidi en Wim hebben ook een glansrol in de serie. Als publiek van de show waar heel de reeks rond draait. Op hun tv-optreden is het nog even wachten maar we kunnen nu al hun outfits showen want die waren er in elk geval boenk op! ?

Vanavond om 20u35 op VTM, Studio Tarara!