Regi en Camille brachten in de 'Liefde voor Muziek'-reünie hun nummer 'Vechter' speciaal voor de 21-jarige Eline uit Schoten. Eline kampt al haar hele leven met kinderreuma en dat was niet altijd makkelijk voor haar. Om Eline een hart onder de riem te steken vormen Regi en Camillie het nummer 'Million Reasons’ van Lady Gaga dus om tot 'Vechter'. Een nummer waar Eline kracht uit put. Regi en Camille gaven duidelijk heel wat mensen een kippenvel moment met dit emotionele nummer want ze staan al op nummer 1 in iTunes! 

Rode Neuzen Dag staat dit jaar helemaal in het teken van muziek, want muziek doet wonderen! Wij zijn op zoek naar jouw boostmuziek.

- Jaap Reesema en Pommelien Thijs coveren de volgende weken jouw ultieme plaat bij Maarten & Dorothee. 
- Op 4 december spelen we de hele dag jullie platen helemaal live tijdens Rode Neuzen Dag!

Iedereen kan hieronder een nummer voorstellen voor zichzelf of voor iemand anders. De enige vereiste is dat het een nummer is waar je energie uithaalt, dat je een boost geeft of dat je helpt door een moeilijke dag. Laat ons zeker ook weten waarom!

Vind je je nummer niet meteen terug in de lijst hieronder? Geen nood, je kan in een volgende stap ook zelf een lied toevoegen.