Het is weer vrijdag, wat wil zeggen dat The Voice Kids terug op TV is! Dit zijn de hoogtepunten van dederde aflevering van de Blind Auditions.

Veronika wist na enkele seconden Sean, Laura en K3 te overtuigen met haar versie van 'I Put A Spell On You'. 🙌 Gers wachtte tot het laatste moment omdat hij zo aan het genieten was van haar prachtige stem! Laura gebruikte zelfs haar block voor Sean en wist Veronika voor haar te winnen! 'Cause She's Mine' zong Laura en gelijk had ze!


Schattige Jana is met haar 8 lentes de jongste deelneemster van The Voice Kids 2020. Ze kreeg het publiek volledig mee met haar versie van Pina Colada! K3 kon de kans niet laten liggen om eens een stukje van het liedje opnieuw te doen samen met Jana om haar dansmoves te zien. Jammer genoeg draaide niemand om. Hopelijk komt ze binnen een paar jaar nog eens terug! 🤞Fleur zorgt voor een kippenvelmoment met haar emotionele versie van 'Miracle'. Ze zong dit liedje voor haar mama die anderhalf jaar geleden kanker kreeg. Dat ze ervan genezen is, is voor Fleur echt een wonder. Vandaar haar keuze voor het liedje. Ze wist iedereen te ontroeren met dit pakkende verhaal! ❤️️Sofia wist de coaches te overtuigen met haar unieke stem, haar versie van 'Teardrop' viel meteen in de smaak bij Sean. Hij vertelde haar zelfs een geheim: "Teardrop van Massive Attack is één van de favoriete nummers van mijn hulpcoach Jeroen Swinnen en mezelf. Al 5 seizoenen lang zoeken wij naar iemand die dat kan brengen".

Ze volgde haar buikgevoel en bleef bij haar eerste keuze en die was, tot verrassing van de andere coaches, K3! 👏Musicalster Matisse palmt het volledige podium in met zijn versie van 'Soldiers Of Love'. Hij wist K3 en Gers nog op het laatste moment te overtuigen met zijn prachtige stem! Beide teams willen Matisse er heel graag bij maar Gers: deze is voor K3! Naast de Blind Auditions neemt elke week één van de coaches twee nummers op met één van hun sterren-in-wording! Vorige week was het de beurt aan K3, deze week brengt team Sean zijn covers.