De meeste Big Macs eten op één mensenleven, het meeste piercings, de langste vingernagels... Het zijn maar enkele van de bizarre wereldrecords die al gevestigd werden.

Ook Fierens kreeg de ingeving om een wereldrecordpoging te doen, en niet zomaar eentje: hij wil het wereldrecord de 'Langste Connemara' vestigen!


Zwaaien maar met die witte zakdoeken! 

Concreet houdt dat in dat er vanaf donderdag 27 juni, 20u, tot vrijdag 28 juni op de Foute Party altijd minimaal één iemand van Connemara (= uitbunding zwaaien met een witte servet in de lucht) aan het doen is op de tonen van 'Les Lacs Du Connemara' hier bij Qmusic.

En daar hebben we volk voor nodig, veel volk... ?

Ben jij een voorstander van wereldrecords en droom je er al je hele leven van een geniaal wereldrecord te verbreken? SCHRIJF JE DAN HIER IN!

We zoeken mensen van donderdag 27 juni 20u tot en met vrijdag 28 juni op de Foute Party, dag én nacht. 

Enorm veel dank en jouw naam vereeuwigd tussen alle andere deelnemers van deze recordpoging staan hier tegenover. De poging zal ook te volgen zijn op onze sociale mediakanalen!

En omdat we begrijpen dat je uiteraard al wil kunnen oefenen, hebben we nog een extraatje: het Q-Connemara-kanaal! 

Vanaf nu kan je 24u op 24u met een witte zakdoek zwaaien op het énige nummer waarop dat verantwoord is. 

Via Qmusic.be heb je toegang tot alle speciale themakanalen van Qmusic, ook Q-Connemara. Via deze snelle link ben je meteen op de juiste plek!