Kan je aan iemand zien of die goed kan zingen of niet? Zonder ook maar één noot te horen? Je zou denken van niet, maar Vincent Fierens heeft al vaker onmogelijke dingen gedaan. Hij zal het dus minstens proberen!

Binnenkort start namelijk 'I Can See Your Voice', een programma waarin mensen die voor geen millimeter kunnen zingen zich stiekem verschuilen tussen ware nachtegalen. Presentator Jonas Van Geel gaat samen met Kürt Rogiers, Kamal Kharmach, Ingeborg en dus ook onze Vincent Fierens op zoek naar die verborgen valszingende valsspelers. Er is ook een centrale artiest en twee fans van die artiest, dat zijn de kandidaten! Elke ronde sturen die kandidaten, bijgestaan door de jury, een van de zeven stille zangers naar huis.

Op het einde blijft er één iemand over die een duet moet zingen met de centrale artiest en dan wordt het spannend: blijkt het kattengejank, dan wint de zanger(es) 2500 euro. Zijn alle valse stemmen al naar huis ge-euh-stemd? Dan winnen de kandidaten 2500 euro voor het geslaagde detectivewerk!

Meespeuren kan dit voorjaar op VTM