Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is eindelijk te zien op VTM! De verschillende artiesten hadden heel wat verrassingen in petto voor Karen, want zij staat in deze aflevering centraal, haar nummers worden gecoverd door de anderen. De eerste aflevering was er één met een lach en een traan en vooral één met veel dansen!


Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Want Regi brengt samen met Jake Reese een danceversie van ‘De 3 Biggetjes’ van K3. Wij kunnen niet blijven stilzitten!


Ook Sean wist iedereen te verrassen met zijn versie van ‘Mona Lisa’. Hij koos voor een nummer van Karen haar soloplaat, ééntje van haar favorieten. Sean haalt de drums boven om het nummer nog meer naar zijn eigen hand te zetten. Well done, Sean!


André Hazes
koos het nummer 'Het Maakt Niet Uit', ook ééntje van Karens soloplaat. Hij maakte er een geheel eigen versie van! 


Het was niet enkel Regi die iedereen in beweging kreeg, ook Gene Thomas kon iedereen aan het dansen brengen met zijn groovy versie van 'Alle Kleuren' van K3.


Karen Damen kreeg uiteindelijk zelf de kans om een nummer naar keuze te coveren. Ze haalde haar innerlijke Amy Macdonald naar boven met 'Let's Start a Band'. 

Volgende week meer van dat!