Waylon is voor goed afgekickt van de drugs, en dat omdat zijn vriendin Joëlle Witschge hem helpt zijn verslaving onder controle te houden.

Volgens de opa van Joëlle, Rini, gaat het heel erg goed tussen het koppel. "Ik geloof dat als je Waylon één goede reden zou moeten geven om niet in vroegere gewoonten te vervallen, dat het Joëlle is. Zij is voor hem natuurlijk de allerbeste motivatie om zo door te blijven gaan zoals hij dat nu doet! En daar heb ik alle vertrouwen in."

Er doken vorige week geruchten op dat Waylon terug hervallen zou zijn. Rini kan niet snappen dat mensen zo'n onzin vertellen. "Daarvan is geen sprake. En ik zal je zelfs vertellen: als dat zo was, geloof ik niet dat het nog lang zou kunnen duren tussen die twee. Want daar houden we allemaal helemaal niet van binnen de familie. Laat die jongen lekker genieten van dat nieuwe leven en het succes dat hij met Ilse in Kopenhagen had, denk ik dan. En natuurlijk van de liefde die hij nu met Joëlle beleeft. Het gaat goed tussen de twee.”