HET Q-BEACH HOUSE IS ER WEER!

De zomer kan nu écht beginnen, want het zotste Beach House van het land is er weer! En we hebben wat in te halen ... Daarom gaan we er deze zomer volop voor: Het Q-Beach House, 200% zomer, en elk moment pakken om ervan te genieten! 

Dat doen we zoals we gewend zijn met lekkere cocktails, tapas en live-radio op ons vernieuwde terras op het strand van Oostende. En vanaf dit jaar kan je ook komen ontbijten! Kom langs en vier de zomer aan ons Q-Beach House! 

Waar moet ik zijn?

Uiteraard staat ons Q-Beach House op het strand. Je vindt ons in Oostende, tussen het casino en de Thermen, ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Als je met de trein komt, is het nog een kwartiertje wandelen via de dijk.

Wanneer?

Het Q-Beach House is vanaf zaterdag 26 juni officieel geopend! Je bent iedere dag welkom van 10 tot 22u (tenzij anders vermeld), en dit tot en met 31 augustus. 

Check ook

Wat valt er te beleven aan het Q-Beach House?

Bezoek de radiostudio

De Q-DJ's maken hun programma live vanop het strand. Je kan de hele zomer lang onze radiostudio bezoeken, en dit jaar is die voor het eerst te bezoeken vanop de dijk. Zo dichtbij onze DJ's kwam je nog nooit! 

Zing mee tijdens de mini-optredens

De hele zomer lang zijn er verschillende mini-optredens op ons terras. Dankzij Telenet kan je het béste tafeltje aan het Q-Beach House winnen tijdens een van deze mini-optredens! Hou onze site of app in de gaten voor nieuwe wedstrijden!

Kom ontbijten aan het Q-Beach House! 

Nieuw dit jaar: elke vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend kan je ontbijten op het terras van het Q-Beach House tussen 08.00 en 10.00.  Je kan ontbijten vanaf 02/07 en moet hiervoor via deze weg reserveren. 

Ploggen 

Elke zaterdagvoormiddag gaan we ploggen op het strand van Oostende. Kom mee met ons al joggend het strand opruimen! Als je mee komt doen, krijg je van ons een goodiebag. Afspraak om 10u aan de vlag van C&A (op het strand).

Verras Je Terras

Elke vrijdagnamiddag trekt onze reporter, Andy Peelman, rond in Vlaanderen op zoek naar luisteraars die op terrasjes zitten. Die luisteraars kunnen dan meedoen met een korte quiz en zo hun hele terras trakteren! Bij winst wordt ook het terras van het Q-Beach House in Oostende getrakteerd! Schrijf je hier in voor 'Verras Je Terras'.

DJ-set op vrijdag 

Elke vrijdagavond van 19-20u is er een dj-set van Dimitri Wouters op het terras.

Q-Sunset Loft

Een gigantische loft boven het Kursaal Oostende met een geweldig zicht op zee, het strand en de dijk van de koningin der badsteden. Dat klinkt niet alleen episch, dat is het ook en elke vrijdag maak jij kans op een verblijf. Schrijf je hier in om een weekje vakantie in onze Q-Sunset Loft te winnen! 

Nog meer?

Uiteraard is er nog veel meer! Houd zeker onze Facebookpagina en Instagram in het oog om op de hoogte te blijven van wat er hier allemaal gebeurt!  

Geen cash?

Geen probleem! Je kan betalen met Bancontact of kredietkaart, en je kan ook digitaal bestellen en betalen! 

Al eens rondkijken in het Q-Beach House? Vincent Fierens en Jan Thans geven je hieronder een exclusieve rondleiding!