In deze aflevering van 'Liefde voor Muziek' staat de muziek van Geike Arnaert centraal.

Tourist LeMC brengt een mooi eerbetoon aan Geike. Hij zingt over het emotionele vertrek van Geike uit Hooverphonic en tovert 'Rope Dancer' om tot een reggae versie: 'Koorddanser'. 

Emma Bale: “Ik heb gekozen voor één van mijn favoriete nummers aller tijden, namelijk ‘Eden’ van Hooverphonic. Ik vind het superspannend, want het is een nummer dat ik al héél lang ken. Het is dansbaar, dus dans zeker mee."


Willy Sommers maakt een feestversie van 'Zoutelande'.


Cleymans & Van Geel zijn grote fan van het nummer ‘No Excuses’ van Geike. “Mensen gaan soms uit elkaar, het leven gaat door.” Ze brengen een pakkende versie die blijft hangen! 


Ronny Mosuse kiest voor een liedje uit het vorige album van Geike, 'Strange Disorder'. “Het originele liedje gaat over iemand die zichzelf gek verklaart omdat hij toch bij die andere blijft. Ik heb de tekst herschreven vanuit het perspectief van de andere persoon, die probeert uit te leggen waarom hij zo graag wil dat de ander blijft.” 


Geike zelf kiest voor een tribute aan haar idool, namelijk Madrugada. “Dat nummer komt zo hard binnen, er is niets wat dit overstijgt.”

Deze video is helaas niet meer beschikbaar, of nog niet gepubliceerd.