Sam, Heidi en Wim kregen de kans om te bellen met Isaac, de oudste broer van de muziekgroep Hanson. Hij zat op de tourbus onderweg naar Brussel voor hun optreden vanavond in het Koninklijk Circus.

Ook al treden ze op in het Koninklijk Circus, onze koning zal waarschijnlijk niet aanwezig zijn benadrukt Wim. Of hij dat erg vindt? "Ik ben nu wel een beetje teleurgesteld. Ik had graag gehad dat koning Filip kwam kijken naar onze show."

Hanson toert momenteel met hun show 'String Theory', ze brengen zowel nieuwe als oude nummers uit hun repertoire. Brussel is de laatste bestemming van hun Europese tour. Hierna trekken ze naar Australië. 

Wim raadt hen aan om niet te vertrekken voor ze van een lekker Belgisch biertje geproefd hebben. "You speak my language" antwoordt Isaac hem. Zijn broers Taylor en Zac lagen op dat moment nog te slapen in de bus maar zullen vanavond fris en monter zijn voor hun show.

Voor hij inhaakt benadrukt hij dat het leuk zou zijn om hun hit 'Mmmbop' te zien stijgen in de Top 500 van de 90's! Je hebt het gehoord, er staat je maar een ding te doen. Stem nu voor de Top 500 van de 90's!

Als ze de lijst halen hoor je de originele versie van 'Mmmbop' maar deze jongere, klassieke versie is ook zeker de moeite!