Ellie Goulding neemt na haar huidige concert-tour een pauze van minstens een jaar. Wil je haar nog live aan het werk zien? Luister nog tot vrijdag 18 maart tussen 16u en 19u naar Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen en scoor jouw plek op de Q-Guestlist van haar concert in The 02 Arena in Londen. Een wedstrijd voor échte Goulddiggers.

Daarom: 5 dingen die je nog niet wist over Ellie Goulding.

1. Ellie is eigenlijk een rosse

Ellie heeft een foto op Instagram gepost waarop duidelijk sproetjes te zien zijn. Ze schreef erbij: "These freckles are really giving me away #secretredhead." Ze zegt dat haar natuurlijke haarkleur tussen bruin en ros is.

2. Ellie heeft Star Wars nog nooit gezien

In een interview uit 2013 zegt Ellie dat ze nog nooit een Star Wars- of Lord Of The Rings-film heeft gezien. We hopen dat ze ondertussen tijd heeft gevonden om op z'n minst één van de twee filmreeksen te bekijken.

3. Ellie speelt klarinet

Ellie heeft vroeger klarinet gespeeld. Ze zij dat ze dat niet geweldig leuk vond tenzij ze samen met een orkest kon spelen. Toen Ellie bij ons een concert in the Qube gaf, overtuigde Maarten haar om even op zijn klarinet te spelen. En dat klinkt vuiler dan het was.

4. Ellie houdt van Kerstmis

Ellie is een kerstfreak: ze houdt van sneeuw, kerstfilms, sneeuwmannen maken,... Haar favoriete kerstsong is Last Christmas van Wham! Ooit verkleedde ze zich in de kerstman op kerstavond.

5. Ellie is een vegetariër

Sinds 2013 is Ellie een vegetariër. Sindsdien is haar huid mooier geworden, is haar lichaam veranderd en haar ogen stralen.