Lady Gaga, Coldplay, Justin Timberlake, Bruno Mars en andere grootheden uit de popmuziek stonden al op het grote podium van de Super Bowl Halftime Show. Het was dan ook raar opkijken toen de artiest van dit jaar bekend gemaakt werd: Maroon 5. Raar omdat de band de laatste jaren niet bepaald mega succesvol was in de USA.

De echte grote namen haakten af uit protest tegen de NFL, de National Football League. De protesten werden in gang getrokken door Colin Kaepernick, een Afro-Amerikaanse speler, die in 2016 weigerde te gaan staan tijdens het Amerikaanse volkslied om raciale ongelijkheid in de VS aan te kaarten. Kaepernick werd nadien niet meer aangenomen bij Footballteams.

Dus, Maroon 5, met Travis Scott en Big Boi als gasten. Voor hun show kregen ze al kritiek omdat ze zich niets van de politieke problemen aantrekken. Na de show kregen ze vooral kritiek voor een, volgens de kijkers, ondermaatse prestatie. De video heeft al op dit moment al tienduizenden dislikes tegenover slechts enkele duizenden likes.

Oordeel vooral zelf wat je er van vindt!