Out with the old, in with the new! Vanaf vandaag zit Qmusic in een nieuw jasje. De website en de app werden stevig onder handen genomen en ook het schema werd duchtig door elkaar gegooid. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt? Dat ontdek je hier!

Het ochtendduo Dauwe & Vancoillie maken je maar al te graag wakker om 6u. Elke weekdag sleuren zij je door de ochtendfiles, helpen ze je door je ochtendhumeur en zorgen ze voor een vrolijke start van je dag.

Sven Ornelis gaat jou door de ochtend loodsen én hij reist met jou terug naar je middelbare schooltijd. Die eerste kus of de geweldige dansmoves die je bovenhaalde tijdens je eerste fuif? Laat het Sven weten en hij laat ze je opnieuw beleven tussen 9 en 12u.

Je boterhammetjes opeten doe je samen met Jolien Roets. Jij bepaalt in Vrije Radio welke platen je tijdens je lunchpauze hoort, want de playlist van Jolien is helemaal leeg!

Vertrouwde stem Wim Oosterlinck gidst je vanaf 13u door je werkdag op zijn eigenzinnige manier en met heel veel muziek.

Je werkdag afsluiten doe je dan weer met twee nieuwbakken stemmen. Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen zorgen ervoor dat je alle stress van je af kan schudden met een gloednieuwe show!

Sean en Marcia dimmen het licht in The BSMNT en maken het gezellig. Tussen 19 en 22u serveren zij je een fikse portie live muziek en wordt de studio omgebouwd tot sfeervol repetitiekot.

Check je feed en hou je Snapchat in de gaten, vanaf 22u heeft @RikBoey vrij spel en bombardeert hij je met de nieuwste virals, trending topics en uiteraard een lading muziek.

Eerder een avondmens? Ook dan kan je bij Qmusic gerust zijn. Nachtraven Shalini Van den Langenbergh en Vincent Fierens houden je tijdens de late (en vroege) uurtjes graag gezelschap.

Het weekend wordt naar goede gewoonte op vrijdagavond ingezet met Que Pasa met Vincent Vangeel, die voortaan samen met Jolien De Greef presenteert. Félice Dekens neemt op zaterdag en zondag tussen 6u en 9u de ochtend voor haar rekening. Op zaterdag presenteren Arne Vanhaecke en Born Crain tussen 9u en 11u De Zesde Dag, een muzikale terugblik op de voorbije week. Elias Smekens is tussen 11u en 14u aan zet met de Top 40 Hitlist.

Tussen 14u en 17u nemen 2 poulains van de Q-Academy het over: Marie Monballiu en sidekick Loïc Thaler brengen de muziek van 2000 tot nu in 20 Something. Bart-Jan Depraetere brengt tussen 20u en 00u de beste dansmuziek in 'Shut up and Dance'. Je kan tussen 17u en 19u weer gaan Dealen met Anke, daarna zet Ann Lemmens wekelijks een artiest centraal in Saturday Night Special.
Bart-Jan Depraetere brengt tussen 20u en 00u de beste dansmuziek in Shut up & Dance.

Op zondag brengt Q tussen 9u en 11u You Make Us Q-elftal: de elf leukste luisteraars van de voorbije week worden op een rij gezet. Tussen 11u en 14u is Jolien Roets aan zet met De Favoriete 40 en overloopt ze de 40 nummers die de luisteraars online de meeste duimpjes hebben gegeven. De zondagavond wordt tussen 19u en 00u afgesloten door Peter Verhoeven, die opnieuw vanuit LA presenteert.