Close Qmusic

Zayn Malik lost eerste demo solomateriaal

Nog geen week geleden stortte de wereld van heel wat (tiener)meisjes in toen Zayn zijn vertrek uit One Direction aankondigde. Nu, nog geen week later, plaatst Zayn Malik een demo van zijn eerste solomateriaal online.

Producent Naughty Boy postte de demo online met de woorden "Laat de muziek spreken." De ballade I Won't Mind werd op een uur tijd al meer dan een half miljoen keer beluisterd. "Er is niks dan liefde voor wat achter is gelaten."

Later verwees Naughty Boy nog een keer naar het vertrek van Zayn bij One Direction:


Vermoedelijk verschijnt er in 2016 een album van de zanger. Zayn zou al langer bezig zijn met het schrijven van eigen nummers.

Toch niet Zayns solowerk

Een dagje later werd bekend dat het nummer dan toch geen solowerk van Zayn zou zijn. Volgens de Daily Mail zou het een oud One Directionnummer zijn dat nooit werd uitgebracht. Stoute Naughty Boy! Zayn zit wel met hem in de studio maar doet het rustig aan. Of is dit dan weer een 1 aprilgrap?

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Shut up and dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize