Ook in 2018 draait Tomorrowland rond een thema: The Story of Planaxis (veel meer dan "het verhaal van Planaxis" kunnen wij er ook niet van maken). 

Na wat googlen komen we te weten dat de 'planaxis planicostatus' een slakkensoort uit de familie van de Planaxidae is. 🐌 Op de afbeelding hier zien we inderdaad (links) iets dat op een slak lijkt. Op meer info is het nog wachten, maar je kan vanaf vandaag 17u wel pre-registreren!

Maar dus de tickets:

Vanaf 17u STIPT kan je je pre-registreren voor Tomorrowland 2018, zodat je op zaterdag 27 januari dan jouw tickets kan verzilveren! (dit wilt helaas niet zeggen dat je zeker een ticket hebt, maar je moét dit wel doen om kans te maken op tickets).

Van elk land mogen de eerste 20 mensen die zich pre-registreren al onmiddellijk een ticket kopen. Daarna moet je helaas wachten tot 27 januari. MAAR gelukkig zijn er ook dit jaar 2 weekends Tomorrowland, dus 2 keer zo veel mensen kunnen naar Tomorrowland! Én als Belg heb je nog eens het thuisvoordeel, want er is een exclusieve voorverkoop voor Belgen!

Hier kan je jezelf pre-registreren om dan misschien ooit een ticket te bemachtigen 😂

Op deze data kan je effectief tickets bestellen voor Tomorrowland (er als de kippen bij zijn is dan vooral de boodschap!): 

  • 27 januari 2018 11u (hiervoor moet je voor 26 januari geregistreerd zijn) 
  • 27 januari 2018 17u (hiervoor moet je voor 26 januari geregistreerd zijn)
  • 3 februari 2018 17u.

We geven je later nog tips voor de effectieve ticketverkoop! 

Succes! 🤗