Word jij de held van de Q-Escape Room?

Maarten, Dorothee, Vincent & Matthias zijn opgesloten sinds maandagochtend. Kraak samen met hen de muzikale code en win tot €100.000!

De Q-dj's krijgen elk bij het binnengaan van de Q-Escape Room een kort muzikaal fragment te horen. Ook jij krijgt een fragment toegewezen. Pas wanneer alle vijf fragmenten juist geraden zijn, is de muzikale code gekraakt, mogen onze DJ's naar huis en weten we hoeveel geld jij verdiend hebt. Want hoe langer het duurt om de code te kraken, hoe meer geld er uit de pot verdwijnt

Tot die tijd leven, eten, slapen en werken de dj's vanuit de Q-Escape Room. Ze maken er elke dag radio van 6u-22u.

Hoe kan jij het vijfde stuk van de muzikale code kraken?

1. #DezeTipIsVoorjou

Verzamel zo veel mogelijk tips die je leiden naar de juiste oplossing. Waar? Overal! Aan jou om linken te leggen, onderzoek te doen en conclusies te trekken. 

2. Meld je aan in de Q-app

Denk je dat je het antwoord hebt gevonden? Meld je dan aan in de Q-app om mee te spelen voor de volgende ontsnappingspoging. Let op! Je moet je na elke ontsnappingspoging opnieuw aanmelden

3. Kraak jouw deel van de code

Elke ontsnappingspoging selecteert onze computer één luisteraar die mee mag spelen op de radio. Is je antwoord fout? Dan mag je verder gaan zoeken. Is je antwoord juist, dan ben jij de winnaar van de Q-Escape Room. Hoeveel geld je wint hangt af van de dj's want de geldteller telt af tot de volledige code van vijf fragmenten gekraakt is. Je hebt er dus alle baat bij om onze dj's te helpen in hun zoektocht. 

Onderaan vind je alle foute antwoorden die al gegeven zijn terug.


Hier vind je het volledige wedstrijdreglement.