Close Qmusic

Header qwistet

Qwistet! Fierens presenteert de spannendste online live quiz!

Maak op vrijdag 24 mei kans op €5000!

Op 24 mei loont het éxtra om mee te spelen met Qwistet, want dan geeft Vincent Fierens dankzij Pepsi Max niet 500, maar 5000 euro weg. En om je dichter bij de overwinning te brengen, sprokkelt Vincent op de Pepsi Max Taste Challenge voor jou de ultieme tip. Succes!

Niet zomaar een smaaktest: deze Pepsi Max Taste Challenge kan je 5000 euro opleveren!


Ook door deze video's van Fierens op een spannend partijtje paintball én op de kermis te bekijken, vergroot je je kansen op winst. Ogen en oren open!    • Maak kans op €500!
  • Elke werkdag om 12u30.
  • Download nu de Q-app!

Meespelen kan enkel via de Q-app op je smartphone of tablet. Hier vind je alle info over onze app terug!


Bekijk hier het volledige wedstrijdreglement!

Qwis- wat?

Een live online videoquiz waar jullie gratis aan kunnen meedoen via de Q-app. Dat is Qwistet, meteen de eerste quiz van zijn soort in Vlaanderen. Het concept is simpel: Vincent Fierens heeft elke weekdag een prijzenpot van 500 euro en vuurt telkens 10 meerkeuzevragen af op iedereen die mee doet. Het prijzengeld wordt verdeeld onder de quizzers die alle 10 vragen van de dag juist hebben. Iedereen die zijn kans wil wagen, kan vanaf 5 november elke weekdag tijdens zijn of haar middagpauze om 12.30 inloggen in de Q-app op een smartphone of tablet en de vragen beantwoorden. 

En hoe werkt dat dan?

Host Vincent stelt live 10 meerkeuzevragen over o.a. actualiteit, film, muziek, series en sport. Alle spelers staan rechtstreeks in contact met Vincent en met elkaar via een  chatfunctie. De quiz zelf is een afvalrace waarbij de deelnemers telkens 10 seconden krijgen om elke vraag te beantwoorden. De quizzers die binnen de tijd een juist antwoord geven, gaan door naar de volgende vraag. Wie fout antwoordt valt onverbiddelijk af, maar kan het verdere verloop van de quiz wel op de voet blijven volgen.

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Shut up and dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize