of

MAARTEN & DOROTHEE

MAARTEN & DOROTHEE
4:52

MAARTEN HANGT ERAAN: PETER VAN DE VEIRE HEEFT PREPARÉ GEZEGD

JA LAP, PETER VAN DE VEIRE HEEFT 'PREPARÉ' GEZEGD TIJDENS DE EUROSONG-LIVESHOW, DUS MOEST MAARTEN EEN TEGENPRESTATIE DOEN: ZICH VERKLEDEN IN EEN ACT NAAR KEUZE. 🙈

4:52

MAARTEN VERKLEEDT ZICH IN DE NOORSE SUBWOOLFER

MAARTEN MOEST ZICH VERKLEDEN IN EEN EUROVISION-KANDIDAAT ALS PETER VAN DE VEIRE 'PREPARÉ' ZEI TIJDENS DE LIVESHOW. ZO GEZEGD, ZO GEDAAN! 😂

1:50

IBE: "ZE MOGEN MIJ BELLEN OM MEE TE DOEN AAN EUROSONG!"

ELK JAAR KIJKT IBE NAAR HET EUROVISIESONGFESTIVAL EN ZOU ZEKER GEEN NEE ZEGGEN ALS ZE HEM VRAGEN OM ONS LAND TE VERTEGENWOORDIGEN. WAAR WACHTEN WE OP?!

5:32

DE OEKRAÏENSE TIMUR PRESENTEERT EUROSONG IN EEN SCHUILKELDER

HET IS GEEN GEHEIM DAT OEKRAÏNE TOPFAVORIET IS OM HET EUROVISIESONGFESTIVAL TE WINNEN DIT JAAR EN AL 13 JAAR IS TIMUR DE VASTE PRESENTATOR VAN DE MUZIEKWEDSTRIJD. DOOR DE OORLOG MOET HIJ DEZE KEER COMMENTAAR GEVEN IN UITZONDERLIJKE OMSTANDIGHEDEN: VANUIT EEN SCHUILKELDER. "TIEN MINUTEN VOOR DE TWEEDE HALVE FINALE BEGON, KLONK HET LUCHTALARM BOVEN ONS DUS HET WAS EEN GOEDE BESLISSING OM HIER TE PRESENTEREN."

4:28

STEF WAUTERS BLAAST 55 KAARSJES UIT VANDAAG!

FEEST BIJ VTM NIEUWS VANDAAG, WANT NIEUWSANKER STEF WAUTERS BLAAST 55 KAARSJES UIT. NIES SPECIAALS VOOR HEM, AL MOET HIJ TOCH WENNEN AAN DIE '60' DIE OM DE HOEK LOERT. TIJD VOOR 55 SECONDEN FELICITATIES OM ZIJN VERJAARDAG GOED TE STARTEN! 🎉

5:40

PETER VAN DE VEIRE: "ONZE JÉRÉMIE MAKIESE IS STEENGOED!"

.

62:19

DE 10 MEEST GEGOOGELDE VRAGEN OVER ... METEJOOR

OP EEN PAAR MAANDEN TIJD KAN JE NIET MEER OM METEJOOR HEEN. HIJ WON MIA'S AAN DE LOPENDE BAND, DEED VAAK NACHTJE DOOR IN 'EEN ECHTE JOB', DANSTE DE PANNEN VAN HET DAK IN 'DANCING WITH THE STARS' EN DAN HEBBEN WE HET NOG NIET EENS OVER ZIJN MUZIEKCARRIÈRE GEHAD. MAARTEN & DOROTHEE VRAGEN NAAR ZIJN RELATIE, ZIJN KINDERWENS EN NOG 8 VRAGEN DIE JIJ VOLLENBAK GOOGELT!

1:37

METEJOOR: "IK HOU ZOVEEL VAN MIJN TWEE PLUSKINDJES."

"IK HAD NOOIT GEDACHT DAT IK ZOVEEL VAN MIJN PLUSKINDJES ZOU KUNNEN HOUDEN." MAARTEN & DOROTHEE ZIJN BACK MET HUN PODCAST 'DE 10 MEEST GEGOOGELDE VRAGEN' EN METEJOOR IS DE EERSTE GAST DIE AL JULLIE VRAGEN OPENLIJK BEANTWOORD.

1:36

HOREN WE BINNENKORT EEN OZARK HENRY-COVER VAN SAMSON & GERT?

EEN SAMSON & GERT-LIED OP Z'N OZARK HENRY'S ZINGEN, GING WEL HEEL VLOT VOOR GERT VERHULST TOEN HIJ OP BEZOEK WAS BIJ MAARTEN & DOROTHEE. DA'S NU TOCH IETS DAT WE LIVE WILLEN HOREN ZEKER? "ALS GERT EEN LIED VAN MIJ COVERT, ZAL IK ÉÉN VAN HEM COVEREN."

4:23

MATTHIAS VANDENBULCKE ZIJN INSTAGRAMPROFIEL IS GEHACKT

MATTHIAS VANDENBULCKE KREEG VAN EEN VOLGER DE VRAAG OF HIJ HEM WOU HELPEN. EN BEHULPZAAM ALS HIJ IS, WERKT HIJ MEE WAARDOOR ZIJN INSTAGRAMPROFIEL NU GEHACKT IS.

4:49

INTI DE CEUKELAIRE OVER HOE JIJ JE INSTAGRAM KAN BEVEILIGEN

ONZE MATTHIAS VANDENBULCKE ZIJN INSTAGRAMPROFIEL IS GEHACKT: "DE BESTE MANIER OM TE VOORKOMEN DAT JE GEHACKT WORDT, IS HET AANZETTEN VAN TWEESTAPSCERTIFICATIE. DAN BEN JE NOG ALTIJD HACKBAAR, MAAR HET IS VEEL MOEILIJKER."

3:21

GO, JUAN! DE DISPATCHER VERDUBBELT ZIJN LOON VAN € 2489,40!

CHAMPAGNE VOOR JUAN! DE DISPATCHER IN DE BRANDWEERZONE VLAAMS-BRABANT WEST VERDUBBELT NETJES ZIJN LOON VAN 2489,40 EURO. GOEIE DONDERDAG, ALS JE 'T ONS VRAAGT!

MEER VIDEO'S