of

Q-EXTRA

Q-EXTRA
6:07

DE MOL VERLAAT 'DE MOL'

DE MOL IS MEER DAN EEN SPELLETJE: HET IS EEN HEFTIGE EMOTIONELE ROLLERCOASTER VOOR DE KIJKERS, MAAR DES TE MEER VOOR DE KANDIDATEN. EN HET IS EXTRA ZWAAR VOOR DE HOOFDROLSPELER, DE MOL: DIE MOET 24/24 LIEGEN EN BEDRIEGEN. WAT GEBEURT ER ALS DAT TE ZWAAR WORDT?

4:28

CAMILLE DHONT IS DRIE KEER GENOMINEERD VOOR DE MIA'S!

DRIE NOMINATIES EN EEN OPTREDEN TIJDENS DE MIA'S VOOR CAMILLE DHONT!

6:05

CAMILA CABELLO OVER HAAR NIEUWE ALBUM 'FAMILIA'

FAMILIA, HET GLOEDNIEUWE ALBUM VAN POPSTER CAMILA CABELLO, KOMT VRIJDAG 8 APRIL UIT. IN EEN INTERVIEW MET JANA ONTHULT DE 25-JARIGE ZANGERES HOE BELANGRIJK DIE ‘FAMILIA’ IS VOOR HAAR EN VERTELT ZE OPENHARTIG OVER HAAR ANGSTAANVALLEN: “IK WILDE HEEL GRAAG ZOALS ANDEREN ZIJN. IK ZAG ZOVEEL MENSEN HUN LEVEN LEIDEN, COMMUNICEREN MET ELKAAR EN PLEZIER MAKEN. IK DACHT ECHT DAT ER IETS MIS WAS MET MIJ WANT VOOR MIJ GAAN DIE DINGEN VEEL MOEILIJKER.”

4:14

THIJS WINT 'VERDUBBEL JE LOON'!

DUBBEL ZOVEEL PLEZIER VOOR THIJS. HIJ WINT 'VERDUBBEL JE LOON'!

3:02

WAT DOET TOM DE COCK ALS HIJ NIET OP EEN KNOP MAG DRUKKEN?

AL DE HELE WEEK STOND ER EEN GOUDEN KNOP IN DE STUDIO. DIE GING VANDAAG GEBRUIKT WORDEN BIJ DE START VAN DE TICKETVERKOOP VAN DE FOUTE PARTY. HEEL DE Q-REDACTIE KREEG EEN MAIL MET DE VRAAG OM VOOR VANDAAG ZÉKER NIET OP DE KNOP TE DRUKKEN. EN WAT DOET TOM DE COCK DAN? JUIST, JA... 😅

7:54

JANA BEANTWOORDT AL JULLIE VRAGEN OVER TRANS PERSONEN

"IK GING VOOR DE EERSTE KEER NAAR BUITEN ALS VROUW, EN HAD NOG GEEN NAAM. WE HEBBEN TOEN GEWOON VOOR DIE DAG 'JANA' GEKOZEN, EN DAT IS BLIJVEN PLAKKEN." OP DEZE INTERNATIONALE DAG VAN TRANSGENDERVISIBILITEIT BEANTWOORDT JANA AL JULLIE VRAGEN.

3:10

DOORZETTEN EN NOOIT OPGEVEN MET CAMILLE HAAR 'DIAMANT' 🙏🏻

DOORZETTEN EN NOOIT OPGEVEN, DAT IS WAT CAMILLE NOG EENS UIT VOLLE BORST ZONG IN ANTWERPEN. 🙏🏻

3:35

DEZE 'NU WIJ NIET MEER PRATEN' KOMT SOWIESO BINNEN 💛

DEZE 'NU WIJ NIET MEER PRATEN' VAN JAAP EN POMMELIEN KOMT SOWIESO AL BINNEN, MAAR VANDAAG NOG NET DAT TIKKELTJE MEER.

4:13

BETER DAN LAURA EN HAAR 'HOLD ON' KUNNEN WE HET NIET ZEGGEN

OOK LAURA TESORO KOMT LANGS OP DE GROENPLAATS WAAR WE LIVE UITZENDEN VOOR OEKRAÏNE 12-12. ZIJ BRENGT TOEPASSELIJK HAAR HIT 'HOLD ON'.

3:35

NIELS DESTADSBADER ZINGT LIVE VOOR #OEKRAINE1212 💛💙

NIELS DESTADSBADER ZIJN HART LIGT BIJ OEKRAÏNE: “ALS JE DE BEELDEN ZIET VAN OEKRAÏNE, MENSEN DIE NIET WETEN OF HUN HUIS ER DE VOLGENDE DAG NOG STAAT, OF JE VRIENDEN, FAMILIE EN KINDEREN HET OVERLEVEN... DAT IS GEWOON VERSCHRIKKELIJK. MOCHT IK IN OEKRAÏNE LEVEN, IK ZOU HET OOK FIJN VINDEN DAT ANDERE MENSEN VOOR MIJ EEN STEENTJE BIJDRAGEN. IK HOOP ECHT DAT ZE DE HULP KRIJGEN DIE ZE VERDIENEN.”

3:08

EVELIEN IS EEN JONGE MAMA UIT LEDE DIE MENSEN OPVANGT

EVELIEN RYNS IS EEN JONGE MAMA UIT LEDE DIE HAAR PAS VERBOUWD APPARTEMENT HEEFT OPENGESTELD VOOR EEN OEKRAÏENSE MAMA EN HAAR TWEE KINDJES. EEN CONFRONTERENDE REALITEIT, WANT HAAR MAN IS MOETEN ACHTERBLIJVEN. “ZE WEET NIET OF HIJ NOG LEEFT OF NIET.” HET HART VAN EVELIEN IS GROOT: “ZE MOGEN ZO LANG BLIJVEN ALS NODIG IS, ZO LANG WE KUNNEN HELPEN, STAAN WE KLAAR VOOR HEN."

2:30

TOLK ANNA HELPT OEKRAÏNERS EEN WARM WELKOM TE GEVEN

HEEL WAT OEKRAÏNERS PROBEREN HET GEWELD IN HUN THUISLAND TE ONTVLUCHTEN, MAAR EENS ZE HIER IN EUROPA AANKOMEN VORMT DE TAAL SOMS EEN PROBLEEM. OEKRAÏENSE VERTALER-TOLK ANNA BONDARENKO LEGT SVEN EN ANN UIT HOE JE OEKRAÏNERS EEN WARM WELKOM GEEFT.

MEER VIDEO'S