of
2022 03 17 5446

Herbeleef hier Oekraïne 12-12!

We maakten de hele dag radio uit steun voor Oekraïne, live vanop de Groenplaats in Antwerpen. We waren samen grenzeloos solidair voor 12-12. ??

Bedankt!

Momenteel zitten we aan 11.224.138 euro! Bedankt voor jullie solidariteit. En vergeet niet, jouw gift is nog steeds meer dan welkom via www.1212.be.

Kijk mee naar de slotshow op Eén, VTM, Play4 of VRT NU en ontdek het totaalbedrag van Oekraïne 12-12.

Deze cover van Novastar is écht goud waard!

Novastar schittert op het podium met 'Imagine'. Eentje om uit volle borst mee te zingen en dat had het publiek goed begrepen.

Bjorn & Ann bundelen hun krachten

Van 18:00-20:00 zetten zij de radio-uitzending 'Oekraïne 12-12' verder.

Live op de Groenplaats: 'Dat Heb Jij Gedaan' van Meau

Dat heeft zij goed gedaan! Een emotioneel lied van Meau en ooh wat was dat meaui. 

Bart zingt 'Brood Voor Morgenvroeg': een lied dat ons kan bekoren

Waarom de waanzin het verstand versloeg. Bart Peeters slaat de nagel op de kop met zijn 'Brood voor morgenvroeg'.

Benjamin Dalle slaat de handen in elkaar met de jeugdbewegingen

Veel jeugdbewegingen zetten zich in voor Oekraïne 12-12. Jongeren die geconfronteerd werden met de oorlog of een trauma hebben ook nood aan vrije tijd. De taal is daarbij vaak een barrière. Benjamin zat daarom samen met de jeugdsector om na te gaan wat zij kunnen doen om te helpen. Zij weten als geen ander hoe ze vrije tijd kunnen geven aan jongeren. De taalbarrière mag geen probleem zijn tijdens het spelen van een spel. Er zijn tal van manieren die bekeken worden om op een creatieve manier spelletjes te verzinnen.

Benjamin waarschuwt ook voor de gevaren van sociale media. Een gouden tip: bekijk de nieuwssites voor juiste informatie, want dit is geverifieerd.

Alles voor het goede doel: Yaremma zet zich in als fulltime vrijwilliger

Momenteel heeft Yaremma maar één doel voor ogen: zich inzetten voor Oekraïne. Hij deed een actie om medische en humanitaire hulpmiddelen in te zamelen, met descouts van Oekraïne. Het begon met enkele dozen, maar ondertussen is er al 65 ton ingezameld. Medische hulpmiddelen zijn momenteel van essentieel belang.

'Nooit Meer Oorlog'

De boodschap is duidelijk: de oorlog moet stoppen. K3 bracht voor het eerst hun nieuw liedje 'Nooit Meer Oorlog'. De volledige opbrengst gaat naar Oekraïne 12-12.