We know, dit is niet leuk om te lezen. En geloof ons, het is ook geen pretje om dit te moeten vertellen.

Naar aanleiding van het verbod van de federale overheid op massa-evenementen tot eind augustus, zal De Foute Party van Qmusic dit jaar niet doorgaan. We zijn verplicht deze editie over te slaan, en uiteraard is jullie en onze gezondheid het allerbelangrijkste.

Maar er is een silver lining!

We stoppen niet met De Foute Parties organiseren. Integendeel, in 2021 gaan we er gewoon opnieuw voor! Noteer vrijdag 25 juni alvast in jullie agenda!

Luisteraars die al een ticket hadden aangekocht worden persoonlijk op de hoogte gebracht en kunnen kiezen om hun ticket meteen om te zetten naar volgend jaar (& het eerste pintje is er ééntje van ons als bedankje voor jouw loyaliteit) of krijgen een volledige terugbetaling. 

Maarten & Dorothee: “Het is ontzettend jammer, maar een logische beslissing. De Foute Party is voor ons en heel wat Qmusic-luisteraars dé apotheose van de foute maand juni, die we jaarlijks doen. Maar we gaan er zeker nog iets op vinden om ook dit jaar De Foute Party tot bij de luisteraars te krijgen. Aan iedereen: hou de moed erin, hou jullie gezond en zorg voor elkaar, dat is het allerbelangrijkste. En laat ons 2021 samen extra fout maken.”

Had je nu al zin in een feestje? Laat je niet tegenhouden en hou een mini Foute Party in jouw kot met onze Q-Foute Radio!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!