Twee ellenlange jaren heeft het geduurd voor we samen weer onze beste foutfits konden aantrekken, maar 't is zover: we verklaren De Foute Party officieel voor geopend! Check alle optredens hier!

2 Fabiola for the bigger and bolder en 't zal nog niet zijn, amai!
X-Session blijft maar 'On And On' gaan en WE LOVE IT! Dorothee Vegas, Like Maarten, Belle Perez én al onze DJ's in één nummer? Da's meer dan 'Boom Boom'!Opeens staat er een leeuw met een stel acrobaten op het podium van het Sportpaleis. Dat kan, want op de Foute Party kan ALLES. Wie is toch die Masked DJ?


Dorothee Vegas & Like Maarten laten er geen gras over groeien en breken de boel af vanaf de eerste seconde!


't Is gelijk Kamiel Spiessens zegt: 't Isj Nie Moeilijk, 't Isj Gemakkelijk! Een uur bezig en we worden al stapelgek! Wat - een - optreden van De Kreuners!


Vanochtend bleef ze nog hangen in onze studio en nu blijft Margriet Hermans als verrassing in het Sportpaleis hangen. Kom maar op, jaaaaa! 


De nummer 1 in de #Foute728, Mart Hoogkamer, is ziek, maar hij heeft voor waardige vervanging gezocht: De Romeo's gaan voor één keer zwemmen in Bacardi Lemon en dat doen ze guuuuud! ?We verklaren de Foute Party 2022 voor geopend!