Na heel wat tegenslag, lijkt het erop dat Demi Lovato nu echt het geluk heeft gevonden. Haar vriend, de Amerikaanse acteur Max Ehrich, heeft de zangeres ten huwelijk gevraagd. 

Demi Lovato post het blije nieuws zelf op haar Instagram en schrijft daarover: 

"Toen ik nog heel klein was, noemde mijn biologische papa mij altijd zijn "kleine partner" - iets dat misschien raar klinkt zonder zijn cowboy-achtige accent. Voor mij klonk het perfect. En vandaag voelt even perfect, maar vanaf vandaag ga ik officieel iemand anders' partner worden."

"Max, ik wist dat ik van je hield zodra ik je zag. Het was iets dat ik aan niemand kan beschrijven die dat zelf nog niet heeft meegemaakt, maar ik ben zo'n geluksvogel dat jij hetzelfde voelde. Ik heb me nog nooit zo onvoorwaardelijk geliefd gevoeld door iemand in mijn leven (naast mijn ouders), inclusief mijn gebreken en alles. Jij zet me nooit onder druk om iets anders te zijn dan gewoon mezelf. En jij zorgt ervoor dat ik de beste versie van mezelf wil zijn. Ik ben vereerd met jou te mogen trouwen. Ik hou meer van jou dan woorden of zinnen kunnen uitleggen maar ik ben extatisch om een gezin en een leven te starten met jou. Ik hou altijd van jou baby. Mijn partner. Op onze toekomst!!! ??❤️??"

Heerlijk om Demi zo gelukkig te zien, wij wensen de lovebirds al het geluk in de wereld!