Summer is here!

Al jarenlang gaan we in de zomer op vakantie naar Oostende om daar live radio te maken. En hoera! Want ook dit jaar zullen we daar aanwezig zijn!

Dit keer ruilen we het strand in voor de groene natuur in het Maria Hendrikapark, op die manier is er meer plaats op het strand voor de zonnekloppers. 

We installeren er de Q-Hotspot, dé place to be deze zomer! Breng je eigen dekentje, snacks en drankjes mee en maak het gezellig!

Wat valt er te doen? 

Onze dj’s maken er vanaf maandag 6 juli t.e.m. zondag 16/8, elke weekdag van 8u tot 22u live radio. In het weekend staan we liever ietsje later op en beginnen we eraan om 10u, afsluiten doen we om 22u. Welke dj wanneer presenteert, ontdek je hier

Maar dat is natuurlijk niet alles, op de Q-hotspot kan je nog veel meer beleven:

- Movie Nights: elke dinsdag kan je een film meepikken op groot scherm! 

- Music Nights: op vrijdag zorgen we voor live optredens van verschillende topartiesten!

Zowel bij de Movie als bij de Music Nights ben je verplicht om de hele tijd een mondmasker te dragen, als je rondloopt op het terrein, maar ook wanneer je op je stoel zit. Ook sluit het terrein op dinsdag en donderdag om 18u, zodat we de Q-Hotspot veilig klaar kunnen zetten voor onze gasten.

We komen ook naar je toe! 

Wij zijn lang niet de enigen die deze zomer op vakantie zullen gaan in eigen land, vele Vlamingen zullen de komende maanden ook hier vertoeven. Hoe ze dat beleven, zoeken Sam & Jolien maar al te graag uit! Samen gaan ze op zoek naar de hotspots van onze luisteraars doorheen heel Vlaanderen. Alle info over 'De Hotspotter' vind je hier. 

Is dat wel veilig? 

Uiteraard zorgen we ervoor dat dit alles altijd verloopt volgens de veiligheidsmaatregelen. Safety first! ✌️

Het is daarom dat we aan alle bezoekers vragen om een mondmasker te dragen bij het binnenkomen van de radiostudio's

Laat die summer-vibes maar komen! ?

Zijn er nog vragen? 

Heb je een vraag over de Q-Hotspot? Neem dan eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen

Check ook