Inge presenteert vanaf nu de Q-ochtendshow samen met Sam en Wim. Maar is ze wel écht klaar om de twee heren te vergezellen tussen 6 en 9 uur? Dat testen Sam en Wim uit in ‘Operatie ochtendshow’. Het duo legt Inge tien opdrachten voor die ze met succes moet zien te vervullen.

FASE 10: Speel spelletjes met de luisteraars

Een Q-dj moet leuke spelletjes kunnen spelen met luisteraars. En dat moest Inge voor haar laatste opdracht bewijzen. Ze zat sinds 6u 's ochtends in een gouden ei. Luisteraars konden raden aan de hand van tips waar het ei stond. Luisteraar Anne ontdekte als eerste dat onze ochtendvogelaere aan het Zilvermeer in Mol zat. En ja hoor, ook haar laatste opdracht doorstond Inge met glans! 


FASE 9: Toon één van je talenten

Sam & Wim daagden Inge uit om één van haar talenten aan het grote publiek te tonen. Eén van haar passies is dans en dus regelden Sam & Wim een operazaal én een professionele vakjury!

Het werd een balletoptreden om nooit meer te vergeten! Kritische ogen van dienst zijn Isabelle Beernaert, Min Hee Bervoets en Roy Julen. 

Prachtig gedaan, Inge! ?


FASE 8: Word een influencer!

Inge kreeg de opdracht van Sam & Wim om influencer te worden. Want een Q-dj heeft veel volgers op Instagram en deelt zijn of haar boeiende leven uitgebreid op sociale media, natuurlijk! Daarom werd Inge uitgedaagd om op één dag tijd haar aantal volgers op Instagram te verdubbelen. En of ze dat deed! Na enkele uren ging ze al van 5000 naar meer dan 10 000 volgers!  Deze schattige dierenfoto kan daar wel voor iets tussenzitten... Well done, Inge!


FASE 7: Maak een droom van een luisteraar waar!

Het was de droom van luisteraar Thomas om zijn helden Dimitri Vegas & Like Mike eens in het echt te ontmoeten. En dat fikste ons Inge met veel plezier. Ze vloog met hem richting Ibiza en zorgde voor een meet & greet met de wereldberoemde dj-broertjes! Hupla, opdracht 7 is ook geslaagd! ?


FASE 6: Zorg ervoor dat je altijd op tijd op het werk geraakt, wat er ook gebeurt!

Inge werd vanmorgen gedropt in Oostende en ze moest ervoor zorgen dat ze op tijd in de studio in Vilvoorde geraakte. Sam & Wim voorzagen enkele 'obstakels' die ze moest overwinnen tijdens haar tocht. Zo kwam ze een groep vrienden tegen, probeerde een knappe jongeman haar op te houden en regelden Fierens & Joren paarden als vervoersmiddel, maar ook die bleken niet zo behulpzaam te zijn... 

Uiteindelijk slaagde ze er toch in om voor 9u in de studio aan te komen. Goed gedaan, Inge! 
FASE 5: Doe eens zot en spring uit een vliegmachien!


FASE 4: Luisteraars doen meezingen 


Vandaag moet Inge laten zien dat ze een hele groep luisteraars kan doen meezingen. En waar kan dat beter dan op het allereerste foute Sunset Concert! 

Inge was de 'openingsact' van de avond en mocht opwarmen voor De Romeo's én Willy Sommers! Inge probeerde samen met alle aanwezigen 1 grote karaoke te houden én dat lukte fenomenaal goed! Woop woop! 

FASE 3: Een wereldrecord verbreken

Inge moet een wereldrecord verbreken: het record 'zoveel mogelijk mensen met een dier in de naam in Zoo Planckendael’!

En yes, dankzij jullie massale opkomst is dat gelukt! Bedankt aan alle ossen, luipaarden, lammetjes, spechten en ook aan de mossel! ????FASE 2: Een geheim vertellen 

Een ochtenddj moet een open boek zijn voor de luisteraars. Inge moest daarom een geheim over haarzelf durven vertellen.

Inge biechtte op dat ze vroeger twee posters van Sam op haar kamer had hangen. Reden genoeg om er een t-shirt van te maken dat ze de hele dag moet dragen! ??

FASE 1: BV-vrienden maken