iTunes Nederland
Armin van Buuren is terug! Zijn nieuwe single This Is What It Feels Like is de leadsingle van zijn nieuwe studioalbum Intense. Aan dit album is meer dan een jaar aan gewerkt en komt op 3 mei eindelijk uit. In Nederland verscheen zijn nieuwe single alvast vanuit het niets op nummer 2!

iTunes Italië
In de zomer van vorig jaar stond One Day van Asaf Avidan heel hoog in zowat alle hitlijsten. Dit was eigenlijk een remix gemaakt door de mannen van Wankelmut. Nu, bijna een jaar verder proberen de soundwizards het opnieuw en deze keer met een eigen song, My Head is A Jungle. Een nummer met vocals van de zangeres Emma Louise waar nu al 7 remixes mee zijn uitgebracht. In Italië staat My Head is A Jungle al in de top 10 van de iTunes Top 30, misschien binnenkort ook bij ons!

iTunes US
Country is niet enkel voor oude artiesten, en ook het genre is niet meer wat het vroeger was. Hunter Hayes stond al in het voorprogramma van Taylor Swift en is een van de meest belovende country artiesten in de VS. Momenteel is hij bezig aan zijn 6de album, waarvan I Want Crazy zijn nieuwe single is. In de VS zijn ze er alvast zot van, want hij kwam deze week binnen in de top 10 van de iTunes Top 30!