Katy Perry geeft toe dat afgelopen maanden voor haar ook lastig zijn geweest. Gelukkig heeft de zangeres haar hubby Orlando Bloom en kersvers dochtertje Daisy Dove om haar door de lockdown te loodsen. "Ik ga niet doen alsof het altijd alleen maar rozengeur en maneschijn is geweest. Er waren momenten waarop ik serieus op mijn tanden moest bijten. Maar Daisy is wél het licht in mijn leven, mijn grootste schat. Wat ik voor haar voel, heb ik nog nooit gevoeld. Moeder zijn is de beste job ter wereld.” 

Kleine Daisy Dove werd in augustus geboren, middenin de lockdown dus. "Echt een raar gevoel, dat je zo’n geluk niet meteen met iedereen mag delen. Het was hard, alles op pauze moeten zetten tijdens de crisis. Ik geef toe dat ik op bepaalde momenten erg diep heb gezeten. Maar dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken, want ik heb geleerd dat praten helpt.” 

En gelijk heeft ze! Als je je even niet goed voelt, deel dat zeker met iemand in je omgeving want - zoals Katy zelf zegt: praten helpt. ❤️