Get ready One Direction-fans, want ook Niall Horan wil z'n kunnen tonen aan de wereld! Sinds de hiatus van 1D zijn de jongens druk bezig hun eigen plekje te vinden in de showbizz. Zo maakte Zayn het geweldige debuutalbum 'Mind Of Mine', legt Harry zich toe op acteren, gaat Liam solo en nu heeft ook Niall een deal met een platenlabel te pakken.

Fans waren gisteren lyrisch op Twitter, de hashtag #WeAreReadyForSoloNiall ging wereldwijd viraal met reacties van blije Directioners. Ook muzikant Olly Green reageerde op de hashtag en claimde dat hij al enkele tracks had gehoord en dat ze 'mega awesome klinken!'

De enige die misschien iets minder blij is met Niall z'n solocontract? Talentenscout Simon Cowell, het grote brein achter One Direction. Hij bracht de jongens in 2010 samen tijdens X-Factor en kon daarmee een serieus centje verdienen met z'n platenlabel Syco. Maar Niall heeft getekend bij Universal Music, een aanslag op de portefeuille van Cowell die een van z'n grootste talenten ziet vertrekken naar de concurrentie.

Niet alleen Cowell z'n portefeuille zal een stuk dunner worden, ook alle Directioners concluderen nu al dat de centjes heel wat sneller uit hun zakken zullen verdwijnen nu alle jongens solo succes vergaren. Dat wordt sparen!