Qmusic start een nieuw jaar met een nieuw geluid! Vanaf 2 januari 7u starten we met spelen, wil je deelnemen op radio of via de app? Registreer je dan als de bliksem in de Q-app!

Beluister Het Geluid

Spoiler alert! Volgend videofragment bevat Het Geluid...


Hoe speel je mee?

Als je wil meespelen hoef je niet meer te bellen of een bericht te sturen. Je kunt je gratis registreren in de Q-app. 

Heb je de Q-App nog niet? Je kunt hem hier makkelijk downloaden. 

Zodra je registratie afgerond is kun je aanvinken of je wil meespelen via de radio, in de app of allebei. 

MEESPELEN VIA RADIO EN DE Q-APP:

Heb je beide opties aangevinkt? Dan zijn onderstaande opties allebei van toepassing. Let erop dat je telefoonnummer goed ingevuld staat in je profiel. Mocht je je bedenken, kun je via de button spelinfo in de app jezelf alsnog aan- of afmelden voor Het Geluid.

MEESPELEN VIA DE RADIO:

Als je op de radio meespeelt met Het Geluid, maak je iedere werkdag tussen 07u00 en 19u00 kans om je antwoord op de radio te mogen geven. Let erop dat je telefoonnummer goed ingevuld staat in je profiel! Het Geluid wordt ieder uur gespeeld op de radio en bij elk fout antwoord wordt Het Geluid €100 meer waard.

MEESPELEN VIA DE APP:
Als Het Geluid op de radio een waarde heeft bereikt van € 10.000, kun je vanaf dan ook ieder uur via de Q-app meespelen met de kandidaat op de radio. Het Geluid behoudt in de app een vaste waarde van € 10.000 en zal nooit meer waard zijn. 

Hoe je precies meespeelt via de Q-app, zie je hieronder:


Wil je al kans maken op een extra "Ja" nog voor Het Geluid in de Q-app start? Dat kan hier!

Hoe kan je winnen?

VIA DE RADIO:
Als jij via de radio mag deelnemen en kan raden wat Het Geluid is, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid €100 meer waard.

VIA DE APP:
Gok jij "JA" in het spel in de Q-app op het moment dat het winnende antwoord van de luisteraar op de radio wordt gegeven? Dan deel je het bedrag van €10.000 met alle andere winnende app-spelers op dat moment.

Nog twijfels of ga je graag door de kleine letters? Je vindt alle details over de actie hier!

Foute Antwoorden

Heb je een fout antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen zorgen, hieronder kun je alle foute antwoorden terugvinden.